Váš nákupní košík je prázdný

    Váš nákupní košík

    Jste přidali 0 zboží
    za
    0
    X
    Můj účet
    0
    Nákupní košík:
    0 zboží

    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

    Prohlášení o ochraně osobních údajů

    Společnost MAC group s.r.o. (provozovatel internetového obchodu www.fiera-italia.com) se zavazuje řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů. Žádné z údajů nejsou v žádném případě poskytovány třetí straně.

    Osobními údaji, které jsou shromažďovány společností MAC group  s.r.o., jsou fakturační informace zákazníka uvedené při objednání zboží (jméno, příjmení, telefonní spojení, emailová adresa, dodací adresa - ulice, město, PSČ) a e-mailová adresa získaná dobrovolným souhlasem s odběrem obchodních sdělení.


    Účel shromažďování osobních údajů

    Společnost MAC group s.r.o shromažďuje osobní údaje za účelem uskutečnění obchodu a ke vnitřním potřebám společnosti.

    Účelem uskutečnění obchodu se rozumí prodej zboží či služeb. V případě souhlasu se zasíláním obchodních sdělení pak pro zasílání aktuálních obchodních nabídek a informací.

    Vnítřními potřebami společnosti se rozumí tvorba statistik, vyhodnocování úspěšnosti obchodu a dalších aktivit spojených s chodem společnosti. Tyto aktivity slouží pouze pro společnost MAC group s.r.o. a nejsou poskytovány třetí straně.

    Vymazání osobních údajů

    V případě, že požadujete z jakéhokoli důvodu vymazání Vašich osobních údajů, stačí odeslat žádost na e-mailovou adresu   stor@fiera-italia.com

    Zabezpečení osobních údajů

    Společnost MAC group  s.r.o. se zavazuje vynaložit maximální úsilí pro zabezpečení veškerých osobních údajů. Prodej, sdílení či jiné poskytnutí osobních údajů třetí straně je nepřípustné.

    Obchodní sdělení a ochrana osobních údajů

    Uživatel internetového obchodu www.fiera-italia.com musí pro odběr obchodních sdělení (informačních e-mailů) souhlasit s jeho zasíláním. Souhlas je vyjádřen:

    vyplněním e-mailové adresy odběratele v pravé části internetového obchodu a potvrzením tlačítkem "odeslat"

    zatržením políčka "" v sekci potvrzení objednávky

    Zrušení odběru obchodních sdělení je možné provést dvěma způsoby:

    odeslat žádost o vymazání na e-mailovou adresu stor@fiera-italia.com

    kliknutím na odkaz pro zrušení odběru, který je připojen na konci každého obchodního sdělení

    Společnost MAC group s.r.o. se zavazuje řídit zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti.





    O FIERA ITALIA

    INFORMACE

    SLEDUJTE NÁS

    Doručení zdarma
    paypal icons
    Přihlaste se do newsletteru